Higueron
Huoneisto

80m2 ylellisessä asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, avokeittiö, olohuone, terassi ja pieni piha.

Higueron sijaitsee upealla paikalla aivan Benalmadenan ja Fuengirolan rajalla. Kaunis merinäköala ja vain 800 metrin kävelymatka rannalle. Carvajalin juna-asema ja lähin ruokakauppa ovat myös vain 700 metrin päässä asunnolta.

Kiinteistöön kuuluu muun muassa kaksi isoa uima-allasta, kuntosali ja spa-alue. Mahdollisuus vuokrata urheilullinen BMW Cabriolet lisähintaan (sis. autotallitilan).

Tarkista saatavuus

Kangasniemi
Villa

Kaunis huvila Etelä-Savossa Puula-järven rannalla, n. kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kahden hehtaarin tila on kaukana naapureista ja tarjoaa rauhallisen paikan rentoutumiseen.

Päärakennuksessa on 4 makuuhuonetta (2 kahden hengen huonetta ja 2 kahden hengen huonetta), 2 kylpyhuonetta, iso olohuone, ruokailutila, keittiö, terassi ja patio. Kiinteistöstä löytyy kaksi saunaa, perinteinen savusauna ja uudempi puu- / sähkösauna.

Takapihalla on uusi ulkokoripallokenttä (1/3), jota voit käyttää myös sulkapallon tai salibandyn pelaamiseen. Kaikki tarvittavat pelivälineet löytyvät paikan päältä. Voit myös pelata pihapelejä, kuten petankkia, tikanheittoa ja krokettia. Mahdollisuus vuokrata Buster-vene ja / tai mönkijä lisämaksusta.

Tarkista saatavuus